Toimitustavat

Saat sähköpostin kun tilaus on käsitelty tai noudettavissa myymälästä.

Toimitamme Helsingin päävarastosta lähetykset Postin kautta. Kaikki pakettilähetykset menevät suoraan varastostamme lajittelukeskukseen ja ovat viivakoodiseurannan alaisia. Postin seurantajärjestelmän ansiosta asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan lähetyksen sijainnin. Ilmoitamme automaattisesti tekstiviestillä ja sähköpostilla Postin seurantakoodin.

Huomioithan

Koskee Postipaketti-, Kotipaketti-, Posti Express-palveluita.

  • Noudettavat lähetykset ovat noudettavissa noutopisteestä saapumispäivänä klo 19 mennessä riippumatta siitä, onko kyseessä posti vai automaatti.
  • Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteissä 7 päivää, minkä jälkeen ne palautuvat lähettäjälle.
  • Posti Express -paketit, jotka on lähetetty kuluttajalle, on mahdollista noutaa kiinteistön omasta Smartpost-automaatista. Lähetykset jaetaan Smartpost -automaatteihin klo 16 mennessä, jonka jälkeen vastaanottaja voi noutaa ne sieltä.
Seuraa lähetystäsi

Voit seurata pakettisi kulkua seurantatunnuksella. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset seuraamaan omaa pakettiasi: Postin lähetyksen seuranta

Postipaketti

Posti toimittaa Postipaketit noudettavaksi Noutopisteeseen toimitusaikakyselyssä ilmoitetussa ajassa yleisimmillä yhteysväleillä ensimmäisenä arkipäivänä jättöpäivästä lukien ja muuten viimeistään kolmantena arkipäivänä jättöpäivästä lukien. Lähetys on noudettavissa Noutopisteestä saapumispäivänä klo 18.00 mennessä. Lähetyksestä toimitetaan vastaanottajalle saapumisilmoitus. Sähköistä Saapumisilmoitusta ei voi liittää Ahvenanmaalle tai muihin kuin katuosoitteisiin osoitettuihin lähetyksiin.

Pakettiautomaatti (Smartpost)

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketteja.

Lähetys toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Pakettia säilytetään automaatissa 7 päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoituksen ja pakettiautomaatin koodin lähetetään tekstiviestillä.

Kotipaketti

Kotipaketti Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen vastaanotosta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntö.

Lavatoimitus kuluttajalle

Lähetys toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin kello 08.00-16.00. Asiakkaaseen otetaan yhteyttä ennen lähetyksen toimitusta, jotta toimituksesta voidaan sopia.

Pikkupaketti

Toimitusaika 2-3 työpäivää.

Lähetyksen perillemenoa voi seurata lähetykseen kiinnitetyn seurantakoodin avulla lähetysten seurannassa. Pikkupaketissa on kevytseuranta ja se saa aina vähintään luovutusmerkinnän.

Toimitamme lähetykset vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitukset tehdään arkipäivisin.

Mikäli lähetys ei mahdu postiluukkuun tai -laatikkoon, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Jos vastaanottaja ei nouda lähetystä postista, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.


Yritysasiakkaat

Toimitus arkisin ennen klo 16.00

Tilaus toimitetaan asiakkaalle perille asti tilauksen käsittelypäivästä seuraavana arkipäivänä klo 16.00 mennessä.

Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Asiakkaalle ei erikseen soiteta ja sovita toimitusaikaa.

Tuotteiden nouto

Tuotteiden nouto on mahdollista osoitteessa Puusepänkatu 2D, 00880 Helsingissä sijaitsevasta toimitilastamme klo 9-17. Mikäli olisit tulossa noutamaan tilaustasi aukioloaikojemme ulkopuolella, ota yhteyttä p. 010 321 5089, niin sovitaan asiasta tarkemmin.

Aide apunasi