Keitä olemme?

AIDE Europe Oy

Kestävää kehitystä - pienkodinkoneiden käyttöikää pidentämällä


Helpoksi tehty palvelumme auttaa toteuttamaan kestävän kehityksen tavoitteita käytännön tasolla. Pidennä laitteesi käyttöikää ja paranna sen käytettävyyttä uuden ostamisen sijaan. Toimimme lähellä – toimitamme nopeasti. Toimintaamme ohjaa vastuulliseen kuluttamiseen tähtäävä EU:n ekosuunnitteludirektiivi. Ekosuunnitteludirektiivin tehtävänä on minimoida tuotteiden ympäristövaikutukset niiden koko elinkaaren ajan toimivuudesta tinkimättä. Laadukasta laitetta kannattaa huoltaa.

Aide tarjoaa palvelut koko kodinkoneen käytön ajan ja pidentäen sen elinkaarta. Huollon ja varaosien lisäksi tarjoamme:

  • ikää pidentävää ylläpitohuoltoa laitteellesi
  • ​lisävarusteet laitteen ominaisuuksien lisäämiseen
  • hoitoaineet laitteen pintojen ja liikkuvien osien hoitamiseen
  • ​asiantuntevaa asiakaspalvelua – autamme sinua löytämään oikeat varaosat laitteeseen kuin laitteeseen

Painotamme kestävää kehitystä tehdessämme valintoja huoltamistamme pienkodinkonemerkeistä. Teemme yhteistyötä johtavien globaalien brändien kanssa, jotka täyttävät kestävän kehityksen ehdot. Huoltamiamme brändejä ovat mm. Dyson, Braun, DeLonghi, Oral-B, Bamix ja Kenwood.

AIDE pienkonehuollossa henkilö huoltaa laitetta

Laadukkaasti huollettu laite kestää

Meille on ykkösasia, että saat huolletun laitteesi entistä ehompana pian taas käyttöön sekä laadukkaat varaosat ja tarvikkeet. Toiminnallemme on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti, joka vahvistaa, että toimimme kansainvälisen laatustandardin edellyttämällä tavalla ja keskitymme jatkuvaan kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseen. Vain jatkuvalla kehittämisellä voimme olla alamme huippuja ja palvella sinua entistä paremmin.

”Kestävä kehitys on kehitystä, joka tyydyttää nykyhetken tarpeet viemättä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tyydyttää omat tarpeensa”

Gro Harlem Brundtland, 1987

Aide apunasi