Usein kysytyt kysymykset

Miten löydän laitteestani sarjanumeron?

Sarjanumero sijaitsee laitteesta riippuen esimerkiksi pohjassa tai rungossa. Olemme koonneet yhdelle sivulle sarjanumeroiden sijainnin pienkoneissa, joita huollamme ja korjaamme. Tutustu sarjanumeron etsintä -sivuun.

Voinko tulla ostamaan varaosia ja tarvikkeita suoraan myymälästä?

Kyllä voit! Myymälämme sijaitsee Herttoniemessä, ja varaosia sekä tarvikkeita voi tulla ostamaan suoraan myymälästä. Huomioithan kuitenkin tuotteen varastosaldotilanteen. Varastosaldon voit tarkistaa tuotteen alta tai asiakaspalvelusta.

Ovatko varaosat ja tarvikkeet alkuperäisosia?

Kaikki myymämme varaosat ja tarvikkeet ovat alkuperäisvaraosia. Alkuperäisosat takaavat parhaan yhteensopivuuden ja toimivuuden laitteissa. Tutustu varaosa- ja tarvikevalikoimaan.

Toimitin laitteeni huoltoon. Milloin saan kustannusarvion?

Laitteen kustannusarvio saapuu sinulle, kun huoltomme on päässyt tutkimaan laitteen ja paikallistamaan vian. Kun kustannusarvio on tehty, ja saamme sinulta vastauksen, laite huolletaan. Tällä hetkellä huoltomme on valitettavasti ruuhkautunut, ja huoltoprosessi kestää noin 1-2 viikkoa. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa odotusta.

Lähetän laitteeni Postilla. Kuinka minun pitäisi pakata laite?

Kun lähetät laitteen Postilla, tärkeintä on, että laite on suojattu hyvin. Alkuperäistä pakkausta ei tarvitse olla tallella, vaan mikä tahansa sopivan kokoinen pakkaus käy. Laitetta voi suojata esimerkiksi kuplamuovilla, sanomalehdillä tai pyyhkeellä.

Tarvitsen varaosan laitteeseeni, kuinka löydän oikean?

Varaosavalikoimamme on hyvin laaja. Voit aina pyytää meiltä apua oikean varaosan löytämisessä! 
Jotta osaamme auttaa sinua oikean varaosan löytämisessä, lähetä varaosakyselyn yhteydessä kuva tyyppikilvestä, laitteesta ja tarvitsemastasi varaosasta. Voit tulla myös suoraan myymälään, jolloin suosittelemme valokuvan ottamista tyyppikilvestä ja tarvitsemastasi varaosasta. Näin löydämme nopeammin oikean varaosan.

Miten toimitan Oral-B -sähköhammasharjani huoltoon?

Oral-B -sähköhammasharjojen huolto toimii kuten muutkin huollot! Voit siis tuoda hammasharjan myymäläämme tai lähettää laitteen postitse. 

Mitä tarkoittaa MDA- ja SDA-laitteet?

MDA-laitteet (major domestic appliances) ovat suurempia kodinkoneita ja -laitteita. Esimerkiksi jääkaapit, liedet, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivasrummut kuuluvat tähän ryhmään.
SDA-laitteet (small domestic appliances) ovat pienempiä kodinkoneita ja -laitteita. Esimerkiksi kahvikoneet, kahvinkeittimet, blenderit, imurit, tuulettimet, potkulaudat, sähköhammasharjat ja grillit.

Brändikohtaiset kysymykset

Bamix

DeLonghi

Kenwood

Jos et löydä etsimääsi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löydät täältä.
Täältä löydät Dyson-asiakaspalvelun yhteystiedot.

Aide apunasi