Usein kysyttyä Kenwood-laitteiden huollosta ja varaosista 


Huomioithan, että kysymykset ja vastaukset koskevat pääasiassa Kenwoodin perusmallin metallirunkoisia yleiskoneita. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään muissa kysymyksissä.

 

Mihin Kenwood-laitteisiin on saatavilla varaosia?  

Löydät verkkokaupastamme varaosat suurimpaan osaan Kenwoodin pienkoneista, A700-sarjan yleiskoneet poislukien. Jos et löydä etsimääsi varaosaa verkkokaupastamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista mainita viestissä laitteesi malli. Voit yleensä tarkistaa mallinumeron laitteen pohjasta. 

Mikä varaosa sopii laitteeseeni? 

 Syötä laitteesi mallinimi tai -numero suoraan hakukenttään, tai selaa varaosavalikoimaa. Löydät laitteesi mallinumeron laitteen pohjassa sijaitsevasta tyyppikilvestä. Jos olet epävarma tarvitsemastasi varaosasta tai osan sopivuudesta laitteellesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista mainita viestissäsi laitteen mallinumero. 

Mikä lisäosa sopii yleiskoneeseeni? 

Lähes kaikki lisäosat ovat yhteensopivia Kenwoodin kaikkien yleiskoneiden kanssa, poislukien A700-sarjan yleiskoneet. Valikoimasta löydät myös KAT001ME-adapterin Chef- ja Major-yleiskoneiisiin ja  KAT002ME-adapterin Chef Sense- ja kMix-yleiskoneisiin. 

Huolletaanko Kenwood-laitteita? Kannattaako huolto? 

Kyllä. Huolto pidentää laitteen käyttöikää ja varmistaa, että laite toimii kuin uusi. Aide on Kenwood-pienkodinkoneiden valtuutettu huoltoliike Suomessa. 

Paljonko yleiskoneen huolto maksaa? 

Tarjoamme kolmea huoltopakettia: 

 Hinta-arvio tarkentuu huollossa. 

Laite tiputtaa öljyä 

Laitteen rasvat tulee vaihtaa, toimita laite huoltoon. Kustannusarvio 70–130 euroa. 

Kenwood-yleiskone ei käynnisty 

Toimita laite huoltoon. Vika voi olla esimerkiksi moottorissa tai virtajohdossa. Kustannusarvion saat, kun olemme tarkastaneet vian laajuuden.

Laitteen johto on poikki 

Toimita laite huoltoon johdon vaihtoa varten. Huollon kustannusarvio on 89 euroa. 

Aide apunasi