Yritys

Aide Europe Oy

Aide Europe Oy on suomalainen, vuonna 2016 perustettu pienkoneiden huoltoliike. Ajatus liiketoiminnasta sai alkunsa vuoden 2015 alussa, kun perustajat pohtivat jälkimarkkinoita. Haluttiin vastata asiakkaiden tarpeeseen luotettavasta, asiakaslähtöisestä ja nopeasti toimivasta huoltoliikkeestä, josta saisi myös varaosia sekä tarvikkeita. Nykypäivän olemme useiden globaalisti tunnettujen brändien valtuutettu huoltoliike ja varaosien jälleenmyyjä.

Alkuun huolto- ja korjaustoiminta oli pienimuotoisempaa, lähinnä Dyson käsienkuivaimien ja imureiden huoltoa. Vuonna 2017 toimintaa laajennettiin ja huollettavien merkkien määrä kasvoi uusilla, globaalisti tunnetuilla brändeillä. Aidesta tuli valtuutettu huoltoliike muun muassa DeLonghille ja Oral-B:lle. Koko Aiden matkan ajan tavoitteenamme on ollut kehittyä kestäväksi kumppaniksi. Haluamme palvella asiakkaita ja brändejä ympäri Suomea, ja löytää keinot kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen. Seuraamme toiminnassamme EU:n ekosuunnitteludirektiiviä. Tutustu lisää aiheeseen täältä.

"Monipuolistetaan laitteiden käyttöä ja minimoidaan käyttämättömyys" - Juha Aalto, perustajajäsen

AIDE kaksi henkilöä korjaa laitetta


Toimintamme kehittyy jatkuvasti

Tavoitteenamme on kasvaa laajasti tunnetuksi ja helposti lähestyttäväksi kodinkoneiden huoltoliikkeeksi. Haluamme olla tärkeä kumppani asiakkaalle – huoltoliike, johon voi aina luottaa. Palvelumme laajentuivat jälleen vuoden 2023 aikana. Perustimme MDA-osastomme, joka huoltaa suurempia kodinkoneita, kuten jääkaappeja, pesukoneita ja liesituulettimia. MDA-osasto toimii yhteistyössä useiden huoltoliikkeiden kanssa ympäri Suomea eli huoltoverkostomme on koko maan kattava. Myös varaosa- ja tarvikevalikoimamme laajenee jatkuvasti. Tutustu valikoimaan täällä.

EU:n lainsäädäntö ja ihmisten tietoisuus kulutustottumuksista ajavat kulutuskäyttäytymistä kohti kiertotaloutta. Vanhojen laitteiden huoltaminen ja korjaaminen on kannattavaa, ja monestihan sanotaan laitteiden kestäneen ennen pidempään. Erinomaista tekniikkaa sisältävä laite kannattaa huoltaa, useasta näkökulmasta katsottuna. Myös ylläpitohuoltojen määrä kasvaa jatkuvasti. Laitteiden korjaus ja huolto ovat konkreettisia tekoja, joita jokainen voi olla toteuttamassa kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Tulevaisuun tavoitteena on laajentua Baltiaan ja Pohjoismaihin luomalla kestävän kehityksen mukaisia palveluita kodinkoneiden elinkaaren pidentämiseksi. Korjataan ja huolletaan yhdessä kestävämpi tulevaisuus!

lähikuva huoltotilanteesta

Aide apunasi